V červenci a srpnu proběhly naše tématicky zaměřené tábory – Ptačí svět – Vodní svět, kterých se zúčastnily děti ve věku 6-15 let.

Ptačí svět 

Děti se vydaly do ptačí říše objevovat vše o ptácích s mladým průvodcem ze skupiny ornitologů. Dozvěděly se a probádaly krajinu, kde a jak ptáci sídlí a vše si zaznamenaly do svých vlastnoručně vyrobených knížek. Užily si orientaci v přírodě s mapou, která je na konci tábora dovedla až k pokladu s odměnami pro každého.

Vodní svět 

Říše vodního světa je veliká a tak děti měly možnost prozkoumat vodu našeho dobříšského rybníka pod mikroskopem (a i jiné - pavouky, mouchy), vidět vodní svět v obřích bublinách, a když nám počasí nadělilo vodu dešťovou, vytvářeli jsme si vodní živočichy, ze kterých jsme na konci tábora měli radost. Závěr jsme si užili v karnevalových maskách.

Bylo to moc príma, program byl nabitý, děti si kromě gymnastického nářadí užily hry a výlety. Byly skvělá parta, všichni máme bezva zážitky a třeba se potkáme zase příští rok. A určitě, milí nečlenové Gymnastiky Dobříš, se podívejte na nabídku kurzů pro příští školní rok.

Hezký zbytek prázdnin plný slunce Vám přeje

Soňa Lásková