14. ročník Dobříšského čtyřboje dvojic se uskutečnil 21. 1. v Sokolovně v Dobříši.

Závodu se zúčastnilo 119 dívek z 8 gymnastických klubů, kromě Gymnastiky Dobříš to byl Elánsport Beroun, TJ Týnec nad Sázavou, TJ Sokol Senohraby, KG Bělá pod Bezdězem, Gymnastika Říčany, TJ Chomutov a TJ Sokol Benátky nad Jizerou. Závodilo se v klasickém gymnastickém čtyřboji na přeskoku, hrazdě, kladině a akrobacii. Závod probíhal od 9h až do 16h v 5ti sledech dle jednotlivých kategorií.

Začínaly mladší žákyně 2, kde se vítězkami stala děvčata z Elánsportu Beroun, 2. místo obsadily domácí závodnice Eliška Strnadová a Jana Čechová.

V kategorii mladší žákyně 1 zvítězily závodnice Gymnastiky Dobříš Scarlet Gallego Slezáková s Anetou Peckovou. 11. místo obsadila dvojice Anna Lišková - Magdaléna Petáková.

V nejmladších kategoriích dominovaly dívky z Gymnastiky Říčany, z našich dívek se nejlépe umístily v roč. 2017: 4. Viktorie Svobodová, 11. Matilda Turpin, 12. Ema Šimonovská, 13. Karolína Kotěšovská a v roč. 2016: 8. Elena Sedláková, 12. Natálie Tomanová, 15. Barbora Lišková.

Odpoledne nastoupily k závodu starší kategorie. Mezi staršími žákyněmi 3 vyhrála děvčata z Berouna. Domácí závodnice obsadily 2. místo - Marie Carbochová, Kateřina Tománková, 3. místo - Terezie Guttenbergová, Helena Sochorová, 4. místo - Veronika Kropáčková, Markéta Baudisová a 10. místo Michelová Nikol, Isabela Nerglová.

I v kategorii starších žákyň 4 (7.-9. tř.) se našim gymnastkám vedlo také výborně. Zlatou medaily si sice odvezly dívky do Říčan, ale stříbro zůstalo na Dobříši zásluhou Hany Hoškové a Karolíny Plasové a bronz také díky Karolíně Vávrové a Sabině Mandové, 6. místo obsadila Barbora Hrdličková a Sofie Laštovková.

V kategorii dorostenky a ženy zvítězily dívky z Týnce nad Sázavou.

Děkujeme rodičům za pomoc při přípravě a organizaci závodu, rozhodčím za bodování, trenérům za přípravu děvčat. Děkujeme Městu Dobříš za podporu činnosti našeho sportovního klubu.

NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ GYMNASTKOU ODDÍLU SE STÁVÁ ZA ROK 2022 TEREZIE GUTTENBERGOVÁ r.č. nar. 2011. 
2. skončila HANA HOŠKOVÁ, 2008
3. MARIE CARBOCHOVÁ, 2012
 
Celkové výsledky najdete v přílohách viz níže: