Teamgym Vršovice - opravdu velký závod, 70 družstev v 5-ti kategoriích. Naše holky závodily ve III. a IV. kategorii. Viděli jsme zde opravdu družstva, která v teamgymu závodí a účastní se i MČR, takže zajímavý zážitek i dvojné salto na trampolíně bylo možné zhlédnout Smile V obou družstvech byly holky trochu věkově v nevýhodě. V kategorii III. ročník 2000 a ml. jsme měli zastoupení ročníků 2001-2006. Holky závodem prošly skvěle, až na jednu chybu v popletení sestavy na akrobacii, se jim závod vydařil a odnesly si právem bronzovou medaili. V kategorii IV. smíšený věk (kategorie bez věkového omezení) jsme musely holky hodně namíchat, aby si mohly zazávodit i nejstarší dívky. Získaly čtvrté místo, na trampolíně byly bohužel dva pády a jedna dopomoc trenéra, což je dvou bodová srážka, kterou nebylo možné dohnat. Nasbíraly ale cenné zkušenosti a další možnost si zazávodit, budou mít na našich teamgymových závodech na Dobříši 28.5.

Kategorie III.
3. místo ve složení Aneta Marečková, Lucie Doubravová, Kamila Macasová, Kateřina Dufková, Emma Kukolová, Nikola Dlouhá a Natálie Jagerová.

Kategorie IV.
4. místo ve složení Markéta Marečková, Jana Picková, Natálie Polívková, Anna Picková, Eliška Krátká, Julie Sládečková a Tereza Neprašová.